Coşul meu

Coşul meu

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

Societatea comerciala SC FUKY PEOPLE SRL, in calitate de  proprietar si administrator al magazinului online www.husepiele.ro , respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC FUNKY PEOPLE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC FUNKY PEOPLE SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date,  prin cerere scrisa, datata si semnata, la SC FUNKY PEOPLE SRL, str. COSTILA NR. 9, BRASOV.

 

2. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
SC FUNKY PEOPLE SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

 

3. Securitatea datelor colectate si procesate

SC FUNKY PEOPLE SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.

4. Feedback

Utilizatorii www.husepiele.ro pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

 

5. Modificari ale politicii de confidentialitate

Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul acestei pagini: http://www.husepiele.ro/info/politica-de-securitate.html