Coşul meu

Coşul meu

HUSA IPHONE 5/5S PIEL FRAMA FLIP NEAGRA

-11%

HUSA IPHONE 5/5S PIEL FRAMA FLIP NEAGRA

Husă din piele naturală, confecţionată manual, cu un design deosebit şi maximă accesibilitate pentru toate funcţiile IPHONE 5/5S, oferind protecţie îndelungata pentru telefon. Aceste caracteristici costituie materializarea experieţei de peste 60 de ani a firmei Piel Frama, SPANIA, în confecţionarea de huse din piele.

Dedicată IPHONE 5/5S.

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Disponibilitate: La comandă (2-3 săptămâni)

360,00 RON

320,00 RON

Detalii

Caracteristici: ● produsă exclusiv în SPANIA de compania PIEL FRAMA ● husa eleganta produsă din piele naturala, lucrată manual ● husa este cusută pentru a se potrivi perfect IPHONE 5/5S ● decupaje laterale pentru buton volum, căşti, cablu încărcare şi camera foto ● închidere magnetică ● protecţie pentru ecran în caz de accidente, prin flip prevăzut cu întarituri

Cu siguranţă nu e cea mai ieftină husă pentru telefonul tău, dar garantat are calitatea cea mai bună şi se potriveste perfect, pentru ca husa este cusută de mână, pentru a crea o formă care să se îmbine perfect cu liniile telefonului pentru care a fost creată. Dedicată IPHONE 5/5S. Mai jos puteţi urmări un film despre procesul de producţie al unei asemenea huse: