Noua asa ne place sa gandim, asa ca facem tot ce e nevoie pentru a ne crea o atmosfera placuta atunci cand muncim sau cand vrem sa ne relaxam. Cel mai misto e cand avem chef sa transformam o intalnire cu pritenii intr-un chef pe cinste. Si ce avem nevoie in primul si in primul rand atunci cand e vorba de party? De muzica!

Problema e cand nu suntem pregatiti neaparat pentru asa ceva, dar mama! ce-ar merge o muzica buna in surdina! Nimic mai simplu: scot telefonul care are stocate cateva piese dragi mie si conectez la acesta setul de boxe portabile Proporta Twisted Sistem, care fiind asa de mici, le port cu mine peste tot pe unde ma duc. Ultima oara le-am avut cu noi la o iesire cu prietenii, la munte. Mare le-a fost mirarea cand au constatat ca intreaga cabana putea sa se bucure de muzica noastra. Asta pentru ca, desi sunt mici, boxele PROPORTA reprezinta cel mai bun sistem de boxe portabile de aceasta dimensiune, cu un sunet remarcabil atat ca volum, cat si claritate.

Compania PROPORTA a venit, astfel, cu o inovatie in ceea ce priveste modul in care ne petrecem timpul liber. Boxele portabile PROPORTA sunt perfecte pentru plaja, camping sau orice activitate in aer liber, care necesita o ambianta mai placuta fara a cara cu tine boxele de la calculator.

Boxe ProportaBoxe Proporta

Detalii tehnice: 

  • Se conecteaza la orice dispozitiv mobil (telefon, IPOD, mp3 player, laptop, etc) printr-un cablu jack 3.5 mm. 
  • Foloseste ca sursa de alimentare fie 3 baterii AAA, fie se conecteaza prin cablu USB la un laptop sau orice alt dispozitiv care funizeaza curent.
  • Un indicator LED-uri arată nivelul de încărcare a bateriei.
  • Are un volum impresionant, sistemul de boxe portabile Proporta Twisted Sistem reusind sa va tina in picioare toata ziua!
  • Greutate: 0,4 kg. Dimensiuni: 7cm x 7 cm x 7 cm.