Asa cum va spuneam in postul anterior, de luna aceasta comercializam prin intermediul site-ului nostru produsele companiei britanice PROPORTA. Am adus o gama variata de huse din piele pentru telefoane mobile si PDA, huse pentru laptop, mp3 player si eReader, folii de protectie pentru ecranul smartphone-urilor, incarcatoare pentru telefoane, precum si boxe portabile.
 
Modelele de huse din piele din care aveti de ales sunt extrem de british, stilate si elegante. La fel sunt si husele pentru laptop, mp3player sau eReader. Asteptam cu interes doritori de huse pentru Ipad, produse ce vor fi disponibile in curand pe site-ul nostru.

Testand husele PROPORTA pentru telefoane, am descoperit ce este caracteristic la ele si care este acea „selling proposition”: ele au incorporate o placuta de aluminiu pe fata husei (nu este vizibila), ceea ce le face sa fie extrem de rezistente la socuri puternice. Inchipuiti-va ca scapati telefonul din mana in timp ce alergati. El poate sa se izbeasca puternic de podea, din orice unghi, cu o viteza ce poate nu-l afecteaza din prima, dar poate a doua sau a treia data se intampla o catastrofa. Ca sa fiti siguri ca telefonul e protejat, o astfel de husa va scapa de orice griji. Si dupa aceea va puteti bucura chiar si de latura mai impulsiva a personalitatii voastre. J    

PROPORTA ne-a convins cu o experienta in domeniu de 13 ani si cu o gama ce numara peste 3.000 de accesorii, de aceea v-o recomandam!