La un an de cand am inceput acest business cu huse din piele premium pentru telefoane mobile si PDA, iata, lansam un site nou, cu platforma de blog incorporata. Erau vremuri cand doar visam la aceste lucruri...Suntem foarte mandri ca am ajuns in acest punct si ca ceea ce ne-am propus sa aducem pe piata romaneasca si-a gasit clientii. Exista multi oameni in cautare de lucruri de calitate, care apreciaza servicii prompte. Asa se explica posibilitatea noastra de a ne dezvolta si de a va aduce mai multe produse din care sa alegeti, precum si accesorii foarte simpatice si utile, pe care le vom prezenta pe rand, in zilele ce urmeaza.

Foarte pe scurt, va spunem povestea cu noul site: se lucreaza la el de mai bine de doua luni, timp in care ne-am ocupat sa ne imbogatim portofoliul de huse din piele cu un nou brand, de data aceasta britanic (pe langa PIEL FRAMA – din Spania si NOREVE – din Franta). Se numeste PROPORTA si creeaza o gama variata si extrem de simpatica de huse din piele, dar si alte accesorii pentru telefoane mobile, PDA si nu numai. Un post ulterior va va explica in detaliu produsele pe care le aducem de la acest mare producator european.Pe langa oferta diversificata de huse din piele pentru telefoane mobile si PDA, veti gasi pe site-ul nostru o noua aranjare a categoriilor, ca urmare a diversificarii produselor pe care le comercializam. Astfel, daca sunteti posesori de laptop, mp3player sau eReader, e foarte posibil sa gasiti in cadrul magazinului nostru online produse utile, cu care sa va protejati investitia.

Totodata, pentru a gasi mai usor ceea ce cautati, aveti la dispozitie mai multe filtre:

  • butonul de “cautare in intregul magazin”, care se afla in partea dreapta- sus, a homeage-ului;
  • categoria “alege un producator de huse”
  • categoria “alege o marca de telefon / laptop / mp3 / eReader” 
  • butonul “cautare avansata in catalog”, care se afla in partea de jos-stanga a site-ului, prin care aveti posibilitatea de a selecta mai multe specificitati ale produsului pe care il cautati, in functie de: producator, culoare, clasa de TVA, material si model    
  • si bineinteles, categoriile principale, care fac distinctia clara intre produse, oferindu-va optiunea de a cauta produse doar dintr-o singura categorie, cea care va intereseaza

Clasificarea produselor in functie de ce e nou, ca va recomandam, oferta speciala si best seller speram sa va ajute in a va forma o idee despre produsele noastre si a va ajuta sa va alegeti ceea ce va place. Totodata, datele noastre de contact sunt extrem de vizibile, prin amplasarea lor in partea dreapta-sus a homepage-ului. Ne puteti suna pentru orice intrebare sau puteti intra in dialog cu noi pe Facebook si Twitter.


Odata ce ati intrat pe site-ul nostru, puteti sa comandati orice produs, indiferent daca sunteti logat sau nu, adica daca va faceti un cont pe site. Diferenta este ca cei care isi vor face cont in cadrul magazinului nostru, vor putea plati mai usor, salva mai multe adrese de livrare, vedea si urmai comenzile si multe altele.

Nu uitati sa va abonati la feed-ul RSS si la newsletter, pentru a fi imediat instiintati dupa ce am postat un nou material pe blog sau un nou produs pe site.     

Nu in ultimul rand, probabil ati observat ca noul design al site-ului, precum si noul logo, sunt elegante si stilate, la fel ca produsele pe care le comercializam. Motto-ul nostru „Calitate si stil” ramane valabil si speram sa va convingeti de acest lucru prin serviciile pe care le oferim, precum si prin produsele pe care le comercializam, intrucat chiar sunt „the best of the best”. In continuare, noi prospectam piata si testam diverse produse, iar ceea ce gasiti pe site-ul nostru sunt cele care s-au dovedit cele mai bune, cele mai performante, cele mai trainice si cele mai frumoase!

Ce mai gasiti util pe site:

  • in curand va fi disponibila posibilitatea de a plati cu cardul (MasterCard, Maestro, VISA)
  • biroul de presa va oferi o arhiva de comunicate de presa, poze cu rezolutie mare, bune pentru publicare, logo-uri, aparitii ale produselor noastre in presa
  • categoria „info” va ofera detalii despre noi, care sunt valorile in care credem, cine sunt producatorii cu care lucram si de ce, precum si tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a comanda cu usurinta de pe site-ul nostru.

Foarte important! Toate produsele pe care le comercializam prezinta garantie. Mai mult, orice produs ne poate fi retrimis in termen de 10 zile, fara a fi nevoie sa ne explicati motivul. Produsele care prezinta defecte ca urmare a procesului de fabricare vor fi inlocuite.

Daca vreti sa ne impartasiti parerile voastre in legatura cu noul site, va asteptam comentariile!