Coşul meu

Coşul meu

*Comanda speciala SAMSUNG S5

12 aug. 2015 11:35:21

Din cand in cand, primim cate o comanda speciala pe site-ul nostru, www.husepiele.ro. Zilnic onoram comenzi din partea unor oameni cu simt estetic deosebit, iubitori de calitate si stil, insa majoritatea clientilor nostri prefera huse din piele pentru telefoanele lor mobile in culori clasice, precum negru si maro. Asa se face ca atunci cand primim o comanda ferma pentru o husa din piele premium, intr-o culoare mai neobisnuita, facem tot ce ne sta in putinta sa indeplinam visele colorate ale clientilor nostri sofisticati. 

husa samsung s5 piel frama piele  husa samsung s5 piel frama piele  husa samsung s5 piel frama piele   husa samsung s5 piel frama piele

Citeste mai mult
0 Comments | Postat in Review produse de Husepiele.ro

* De ce o husa PREMIUM

6 aug. 2015 13:23:16

De principiu, oricine investeste intr-un produs premium asteapta calitate si fiabilitate. Pretul reflecta standardele inalte de realizare a produsului, in care s-au investit know-how, expertiza si materiale speciale. Intreg procesul este gandit astfel incat sa satisfaca si cele mai exigente dorinte, consumatorul ramanand fidel brandului care il pune in valoare si care il reprezinta.

Citeste mai mult
0 Comments | Postat in Review produse de Husepiele.ro

Am primit o comanda mai speciala: un client si-a dorit foarte mult o husa rosie pentru telefonul sau, un HTC Touch HD2. Ne-a facut o mare placere sa-i livram husa imediat, care a ajuns la el chiar a doua zi. Probabil ca acum deja se delecteaza cu noua sa achizitie.

Dar sa va povestim cate ceva despre aceasta husa speciala. In primul rand, este produsa de renumita companie PIEL FRAMA, de la care magazinul nostru online importa o gama variata de huse pentru mai multe modele de telefoane. Din feedback-ul clientilor nostri, va putem spune ca produsele companiei PIEL FRAMA sunt foarte apreciate si daca va veti comanda una de la noi, va veti convinge de acest lucru!

Modelul iMAGNUM este tipul de husa de top al companiei PIEL FRAMA, care a fost foarte bine primit de clientii nostri, amatori de produse premium de calitate. Husa este ceva mai scumpa decat restul modelelor pentru HTC Touch HD2, dar in timp va veti convinge de raportul foarte bun calitate/pret, fiind una dintre cele mai stilate si mai trainice huse. Pielea din care sunt create aceste huse este de cea mai buna calitate, iar in timp, daca o veti ingriji conform instructiunilor de utilizare pe care vi le oferim in momentul achizitionarii unei huse de la noi, veti observa ca nu se deterioreaza si va protejeaza pe termen lung investitia intr-un telefon mobil performant.

Chiar si imbracat in aceasta husa, veti avea acces maxim la

Citeste mai mult
0 Comments | Postat in Review produse Noutăţi de Huse Piele

* Si mai multa protectie!

18 apr. 2010 13:50:06

Foliile Proporta sunt într-adevăr cele mai bune atunci când vine vorba de a oferi protecţie ecranului telefonului vostru! Materialul de plastic din care sunt produse are o claritate extraordinara si protejează ecranul perfect, grosimea este drastic redusa fără a afecta luminozitatea ecranului sau claritatea.

Folie Nokia Proporta Folie HTC Proporta

Citeste mai mult
0 Comments | Postat in Review produse Noutăţi de Huse Piele
Noua asa ne place sa gandim, asa ca facem tot ce e nevoie pentru a ne crea o atmosfera placuta atunci cand muncim sau cand vrem sa ne relaxam. Cel mai misto e cand avem chef sa transformam o intalnire cu pritenii intr-un chef pe cinste. Si ce avem nevoie in primul si in primul rand atunci cand e vorba de party? De muzica!

Boxe ProportaBoxe Proporta

Citeste mai mult
0 Comments | Postat in Noutăţi Review produse de Huse Piele
Daca sunteti genul de persoana careia ii place sa plece in weekend la munte sau la mare cu cortul sau pur si simplu nu vreti sa aveti grija bateriei telefonului vostru care da semne sa moara in curand, atunci Turbo Charger de la PROPORTA este o investitie buna pentru voi.

Citeste mai mult
0 Comments | Postat in Noutăţi Review produse de Huse Piele