Din cand in cand, primim cate o comanda speciala pe site-ul nostru, www.husepiele.ro. Zilnic onoram comenzi din partea unor oameni cu simt estetic deosebit, iubitori de calitate si stil, insa majoritatea clientilor nostri prefera huse din piele pentru telefoanele lor mobile in culori clasice, precum negru si maro. Asa se face ca atunci cand primim o comanda ferma pentru o husa din piele premium, intr-o culoare mai neobisnuita, facem tot ce ne sta in putinta sa indeplinam visele colorate ale clientilor nostri sofisticati.

 

Bomboana de husa din piele premium Imagnum de la Piel Frama, de culoare fucsia, este cel mai nou accesoriu elegant si util al unui telefon Samsung S5, detinut de o mare iubitoare de culoare si veselie. Ii multumim pe aceasta cale ca ne-a ales pe noi, Huse Piele, pentru a-i asigura protectia de care are nevoie telefonul ei. De acum inainte, nu doar ea, ci si telefonul ei vor fi o aparitie care va incanta privirile tuturor. In fotografii puteti admira design-ul, culoarea si modul in care husa aceasta imbraca perfect telefonul.        

 

Ca toate produsele comercializate pe site-ul www.husepiele.ro, husa este din piele naturala, este confectionata manual si are un design deosebit, ce ofera maxima accesibilitate pentru toate functiile telefonului. Aceste caracteristici costituie incununarea experietei de peste 60 de ani a firmei Piel Frama in confecţionarea de produse din piele. In plus, Modelul iMAGNUM este modelul de top al companie PIEL FRAMA si constituie, credem noi, husa perfecta pentru orice telefon pretentios.

 

 Imbracat in aceasta husa compacta, telefonul mobil este protejat foarte bine. In plus, ofera accesibilitate maxima la ecranul mare. La inchidere, datorita marginilor, telefonul sta ca intr-o carapace compacta, fara sa mai fie nevoie sa asezi capacul stanga-dreapta. Finisarea este de top, fiind lucrata exclusiv manual de mesterii priceputi din cadrul companiei PIEL FRAMA. Partea de jos are marginile stranse spre interior, astfel incat atunci cand pui telefonul, il tine fix acolo. Aceste margini, dupa fixarea telefonului, ajung sa fie in prelungire cu cele ale capacului husei, imbracand telefonul estetic si oferindu-i protectie 100% si la margini, fara sa mai fie nevoie sa asezi capacul stanga-dreapta.

 

Va invitam si pe dvs. sa descoperiti husele din piele premium, lucrate manual, de la producatori cu renume din Europa, precum Piel Frama – Spania, Noreve – Franta si Proporta – Marea Britanie. Garantia calitatii produselor si a seriozitatii echipei este data de sutele de clienti satisfacuti in cei peste 5 ani de activitate a site-ului nostru, www.husepiele.ro.   

 

husa samsung s5 piel frama fucsia 1  husa samsung s5 piel frama fucsia 2

 

husa samsung s5 piel frama fucsia 3  husa samsung s5 piel frama fucsia 4