Curele premium, din piele, pentru Apple Watch

Frenezia de dupa lansarea Apple Watch s-a mai domolit, lumea a asteptat recenziile de specialitate din partea jurnalistilor si bloggerilor, iar cei care si-au permis achizitionarea unui astfel de ceas la preturi cuprinse intre 350 si 17.000 de dolari au avut destul timp sa isi idea seama daca investitia a meritat. A trecut un an de la marea lansare!

Apple Watch este un ceas, dar si o bijuterie, in acelasi timp! El nu indica doar timpul, ca un ceas obisnuit, ci aduce o multime de facilitati si de tehnologii prin aplicatiile sofisticate, transformand Apple Watch intr-un gadget unic.

Revenind la reclama care i se face acestui ceas-bijuterie, e adevarat ca finisajele sunt deosebite, design-ul este intersant, materialele sunt de cea mai buna calitate, dar nu a uitat Apple, oare, un detaliu desoebit de important pentru amatorii produselor de lux? Cureaua, domnilor!

Bineinteles ca aveti posibilitatea sa va comandati de la Apple si o alta curea fata de cea cu care vine ceasul initial, dar atunci trebuie sa fiti pregatiti sa mai scoateti din buzunar inca aproximativ 50 – 500 de dolari, in functie de materialul din care e facuta aceasta. Da, pielea este cea mai scumpa la Apple!

Insa exista solutii la indemana prin care nu trebuie sa faceti rabat de la calitate si nici nu trebuie sa dati o gramada de bani! Va anuntam cu bucurie ca, din acest moment, pe site-ul nostru, www.husepiele.ro, gasiti o varietate interesanta de curele din piele, lucrate manual, in culori vibrante, care se potrivesc de minune cu ecranul ceasului Apple, indifferent de model.

curea apple watch piele curea apple watch piele curea apple watch pielecurea apple watch piele

Spunem asta pentru ca deja cunoastem cum lucreaza firma Piel Frama, de la care importam cele mai calitative huse din piele pentru smartphone-uri, tablete si laptopuri, iar experienta colaborarii cu ei de peste 5 ani ofera garantia unor produse de exceptie, la un raport deosebit de bun calitate – pret.  

Pentru a va convinge de acest lucru, va invitam sa vizitati sectiunea de pe site-ul nostru dedicate curelelor din piele, lucrate manual, de catre mesterii priceputi de la Piel Frama, pentru Apple Watch: http://www.husepiele.ro/accesorii/curele-apple-watch.html

La comanda, putem aduce pentru dvs. cureaua de ceas preferata, pe culoarea, textura si marimea potrivita. Celor pasionati de eleganta si stil le putem oferi curele din piele cu stanta de crocodil, soparla, strut si pisica de mare. Pentru cei care prefer textura neteda si fina a pielii de calitate, care se simte foarte placut in jurul incheieturii, le recomandam sa isi comande curele pentru Apple Watch in culorile negru, maro, rosu sau albastru.

curea apple watch pielecurea apple watch pielecurea apple watch pielecurea apple watch piele

Pentru orice intrebare sau nelamurire pe care o aveti, colegii nostri va stau la dispozitie telefonic, pe mail sau pe messenger pentru consultanta de specialitate.