Compania HTC a lansat deja noul lor flagship HTC ONE M9 in cadrul unui eveniment desfasurat in luna martie la Barcelona. Fiind un model mult asteptat al anului 2015, suntem incantati sa anuntam primele huse pentru acest telefon lansate de cei de la NOREVE.

HTC ONE M9 va avea display de 5" cu rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli), procesor octa core Snapdragon 810 pe 64 biţi, 3 GB de memorie RAM. La capitolul fotografiere, pe partea din spate a fost integrat un senzor foto de 20 megapixeli retroiluminat, cu lentilă din safir şi diafragmă f/2.2. Pe partea de design, fata de M8, HTC M9 vine cu o carcasă monobloc din aluminiu în două culori. HTC susţine că aceasta este prima de acest fel de pe piaţă, integrând nu numai două tonuri cromatice, ci şi două finisaje diferite.

Pentru inceput au fost lansate husele tip flip:

 

husa piele htc one m9 norevehusa piele htc one m9 norevehusa piele htc one m9 norevehusa piele htc one m9 noreve

 

 

Si modelul tip carte:

 husa piele htc one m9 noreve  husa piele htc one m9 noreve  husa piele htc one m9 norevehusa piele htc one m9 noreve

 

 Producatorul PIEL FRAMA a lansat deja modelul FRAMASLIM pentru HTC M9, o husa simplificata, eleganta si extrem de practica. 

Husele FRAMASLIM ofera aceiasi protectie pentru ecranul telefonului precum husele de tip flip si utilizeaza un sistem de prindere pe baza unei suprafete cu pori de absorbtie, pe care se fixeaza spatele telefonului. Poti sa scoti si sa pui telefonul la loc de nenumarate ori fara a strica proprietatile adezive ale sistemului PIEL FRAMA.

husa framaslim htc m9   husa framaslim htc m9   husa framaslim htc m9

 

Husele pot fi precomandate in acest moment, urmand ca primele modele s ane soseasca incepand cu jumatatea lunii aprilie.