Samsung S6 Edge este dovada inaltei tehnologie si elegantei in materie de telefoane. Dupa o lunga asteptare pentru inlocuirea clasicului plastic cu finisaje premium, Samsung a decis in sfarsit sa se aproie de rivalul Apple prin seria SAMSUNG S6.

Incepand cu luna iunie gama de huse din piele pentru Samsung S6 EDGE este prezenta pe site-ul nostru intr-o paleta de culori variata si cu modele diferite.

 

 

Producatorul PIEL FRAMA ofera 3 tipuri de huse pentru acest stralucit telefon: FRAMASLIM- o husa eleganta, minimalista; UNIPUR- husa tip toc pentru SAMSUNG S6 EDGE, pentru clientii care doresc sa se bucure de finisajele sale dar si sa-l protejeze; IMAGNUM- modelul de top al celebrului producator din Spania, husa perfecta din punctul nostru de vedere.

 husa framaslim samsung s6 edge   husa piele samsung s6 edge    husa piele piel frama imagnum samsung s6 edge

 

 

NOREVE Saint Tropez completeaza gama de huse din piele pentru Samsung S6 Edge cu 3 modele de huse: FLIP (tradition) – modelul clasic de husa cu deschidere in partea de jos; TOC (tradition c) – un toc elegant din piele cu decupaj in partea de sus; CARTE (tradition b) – husa cu deschidere laterala, inchidere pe baza de capsa magnetica.

husa samsung s6 edge toc noreve   husa flip samsung s6 edge   husa carte s-view samsung s6 edge

www.husepiele.ro va ofera o gama varianta de huse premium, din piele naturala, pentru telefoane, tablete si laptop-uri. Colaboram cu producatori de renume din Europa precum PIEL FRAMA, NOREVE Saint Tropez si Proporta.