Keyone este modelul celor de la BLACKBERRY, pe care au mizat in anul 2017, imbinand tastatura clasica qwerty cu sistemul de operare android 7.1 Nougat. Cu o baterie destul de buna, procesor Snapdragon 835, Blackberry Keyone este destinat fanilor tastaturii clasice, avand trasaturi estetice catre gama premium si performante medii in comparatie cu rivalii de pe piata.

huse blackberry keyone husepiele.ro

 

Husele pentru Blackberry Keyone pe care le puteti gasi pe site-ul www.husepiele.ro sunt de la producatorul francez NOREVE si se prezinta sub forma a 3 modele:

1. Huse blackberry keyone tip carcasa, TRADITION E, exclusiv pentru spatele telefonului. Acest tip de husa protejeaza cu succes spatele KEYONE si imbraca marginile pentru a feri telefonul de eventualele socuri/ zgarieturi.

husa blackberry keyone dedicata husa blackberry keyone husa blackberry keyone

2.Huse blackberry keyone tip flip, cu deschiderea in jos, pe orizontala, cele mai practice pentru ca se pot inchide cu o singura mana.

husa blackberry keyone husa blackberry keyone husa blackberry keyone

3. Huse blackberry keyone tip carte, cu deschidere laterala si inchidere pe baza de capsa semimagnetica. Husele de acest tip, book, asigura cea mai buna protectie pentru telefon, imbracand marginile si asigurand protectie maxima pentru spate si ecran in caz de soc mecanic.

husa blackberry keyone husa blackberry keyone husa blackberry keyone

Toate modelele mentionate mai sunt disponibile pe culoare neagra aproape tot timpul si de multe ori si pe alte nuante din GAMA AMBITION Noreve – o gama superioara de piele naturala.

Toate husele dedicate blackberry keyone sunt lucrate exclusiv manual, din piele naturala de calitate premium, asigurand protectie in timp si oferind eleganta unui telefon precum Blackberry Keyone.