Desi este o tableta,  Microsoft Surface Pro 4 are toata puterea si performanta unui laptop premium intr-un design subtire si usor. Vine impreuna cu Surface Pen, un stylus ce ofera o experienta naturala in ceea ce priveste atat scrisul, cat si desenatul. Afisajul splendid de 12,3’’ ofera o versatilitate de neegalat pentru prezentari, grafica sau editarea de documente.

Fiind inzestrata cu Windows 10 Pro, Surface Pro 4 ruleaza toate aplicatiile specifice unui desktop windows., devenind astfel un laptop ultraperformant.

Producatorul NOREVE este singurul care ne ofera 2 modele de huse pentru tableta Microsoft Surface Pro 4.

Modelul Tradition este pentru persoanele ce folosesc Surface Pro 4 mai mult ca o tableta, pentru ca husa nu e prevazuta nici pentru tastatura windows, nici pentru Stylus.

 

husa microsoft surface pro 4  husa microsoft surface pro 4  husa microsoft surface pro 4

 

 

 Modelul de husa Noreve Tradition B este gandit sa imbrace si tableta si tastatura dedicata, avand in plus un spatiu dedicat pentru Stylus in bereta de inchidere.

 husa microsoft surface pro 4  husa microsoft surface pro 4  husa microsoft surface pro 4 husa microsoft surface pro 4

 

 Mentionam faptul ca husele pot fi comanda si in alte culori, cateva exemple mai jos, fiind insa nevoie de o perioada de asteptare de aproximativ 2-3 saptamani intrucat se fac pe comanda.

 

 

huse microsoft surface pro 4   huse microsoft surface pro 4  huse microsoft surface pro 4  huse microsoft surface pro 4