Saptamana trecuta, Apple a lansat noile telefoane Iphone 6 S si Iphone 6 S Plus, precum si tableta Ipad Pro. O asemenea lansare nu putea sa nu aiba ecouri in toata lumea, astfel incat nu doar pasionatii de gadgeturi, ci si doritorii de device-uri tehnice performante si utile in activitatea de zi cu zi au despre ce vorbi mult timp de acum inainte. 

  

Intrucat operatorii de telefonie de la noi din tara vor distribui la sfarsitul lunii septembrie smartphone-urile precomandate, ne asteptam ca multi dintre dvs. sa aveti nevoie de huse de protectie de cea mai buna calitate. Asadar, va informam ca site-ul nostru, www.husepiele.ro, va poate pune deja la dispozitie huse premium din piele, lucrate manual, de la renumitele firme Piel Frama (Spania) si Noreve (Franta) pentru noile variante de telefoane Iphone 6S si Iphone 6S Plus. Aceste huse de cea mai buna calitate vor asigura investitia dvs. intr-un dispozitiv telefonic de inalta clasa, care merita sa fie protejat cu cele mai sigure, trainice si elegante huse din cate exista pe piata din Romania. Aceste lucruri nu le spunem doar noi, Huse Piele, ci clientii nostri care achizitioneaza de peste 5 ani huse din piele premium de la noi si sunt extrem de multumiti. 

Huse FLIP IPHONE 6S:

husa piele iphone 6s noreve  husa piele iphone 6s piel frama classic  husa piele iphone 6s piel frama imagnum

Important de stiut! Noile smartphone-uri Iphone 6 S si Iphone 6 S Plus au aceleasi dimensiuni ca modelele mai vechi, Iphone 6 si Iphone 6 Plus. Astfel, puteti sa comandati fara teama huse de pe site-ul nostru, intrucat oferta este diversificata, pentru a corespunde nevoilor si dorintelor celor mai excentrici clienti. Putem sa va oferim huse din piele, lucrate manual, pe negru sau maro (daca sunteti amatori ai elegantei traditionale), sau va putem personaliza husa intr-o culoare care sa vi se potriveasca, alegand dintr-o paleta de nuante vibrante si la moda, disponibile pe site.

Totodata, va puteti alege husa tinand cont de modul in care imbraca telefonul: s-ar putea sa va simtiti mai confortabil cu husele tip flip, tip toc sau tip carte. Pentru a face cea mai buna alegere, va recomandam sa ne contactati. Colegii nostri de la serviciul de client service Huse Piele va pot face cele mai bune sugestii, oferindu-va toate explicatiile de care aveti nevoie.  

 Pentru a vedea toate modelele de huse dedicate IPHONE 6S puteti da click pe acest link: HUSE DEDICATE IPHONE 6S

 Pentru toate modelele de huse dedicate IPHONE 6S PLUS dati click pe acest link: HUSE DEDICATE IPHONE 6S PLUS