O husa premium din piele este, in primul rand, o modalitate eficienta de a va proteja investitia intr-un gadget scump si foarte util zilelor noastre. Totodata, produsele pe care le gasiti pe site-ul www.husepiele.ro au ceva in plus fata de celelalte accesorii de pe piata: sunt deosebite!

Prin calitatea materialelor folosite, lucratura manuala fina si minutioasa a specialistilor cu experienta si know-how, rezistenta dovedita in timp si look-ul elegant, husele din piele premium de la www.husepiele.ro  sunt varful de lance in domeniul accesoriilor de lux pentru telefoane mobile si tablete.

husa piele samsung note 4  husa piele samsung s6 edge      husa piele iphone 6 rosie

Pe langa utilitatea si eficienta lor, mai trebui sa adaugam o calitate: sunt un accesoriu sic, pe placul celor mai sofisticate persoane. Iata de ce:

-         Husele premium din piele de la renumiti producatori din Spania – Piel Frama, Franta – Noreve si Marea Britanie – Proporta sunt comercializate intr-o gama variata de modele, culori si texturi.

-         Daca va doriti o husa speciala pentru telefonul, tableta, laptopul sau mp3 player-ul dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa accesati www.husepiele.ro si sa navigati printre zecile de modele prezentate pe site. In cazul in care cautati o anumita textura sau culoare, puteti sa intrati imediat in legatura cu noi, prin chat online sau prin telefon, si va vom raspunde tuturor intrebarilor. Totodata, putem sa va oferim consiliere asupra modelului pe care sa-l alegeti ca sa fie exact ce va doriti. Iar daca nu avem un anumit model pe site, nu este nicio problema! Putem realiza orice la comanda datorita colaborarii foarte bune pe care o avem cu furnizorii nostri!

-         Pe langa gama clasica de huse din piele premium, va putem oferi modele mai pretentioase, fabricate in editie limitata. Acestea folosesc fie un alt tip de piele - mai neteda, mai moale, in culori deosebite – cum veti observa la gama Ambition Noreve sau la gama Exception Noreve (piele intoarsa), fie un tip diferit de stanta - crocodil, soparla, sarpe – cum sunt exoticele huse de la Piel Frama.  

-         Husa din piele premium de la HUSE PIELE este un accesoriu care poate fi asortat la tinuta dumneavoastra. Fie ca vreti sa degajati un aer vintage, boem sau extravagant, cu www.husepiele.ro se rezolva! Nu degeaba sloganul nostru aminteste de calitate si stil.

-         Huse speciale, in culori mai neobisnuite, gasiti la noi pentru o gama diversificata de telefoane, printre care Iphone 6, Samsung S6 Edge, HTC One M9, Samsung Note 4 etc.

 husa piele iphone 6  husa piele iphone 6  husa piele samsung s6 edge

 

Vă invităm să vizitaţi site-ul nostru şi să ne spuneţi ce vă place!