Samsung Galaxy Note, cel mai interesant gadget al acestui an dupa Iphone 4 S, va beneficia de 2 modele de huse incepand cu luna decembrie. In prima faza vom primi husele iMagnum ale producatorului spaniol Piel Frama: 

 

 

Modelul iMagnum este modelul de top al companiei Piel Frama, fiind dupa noi, husa perfecta pentru Galaxy Note. Imbracata in aceasta husa, mini-tableta-smartphone este protejata 100%, pentru ca la inchidere, datorita marginilor, tableta sta ca intr-o carapace compacta, fara sa mai fie nevoie sa asezi capacul stanga-dreapta

In plus, sistemul de prindere pe margini permite accesul total la ecranul imens al Galaxy Note-ului. Pielea  naturala de cea mai buna calitate, finisajele de top si faptul ca aceasta husa este lucrata 100% manual, dovesc inca o data maiestria producatorului Piel Frama. Cu aceasta husa veti merge la sigur.

 Cam in a doua saptamana a lunii decembrie vom primi si primul stoc din husele producatorului Noreve pentru Samsung Galaxy Note:

 husa noreve samsung galaxy note 1   husa noreve samsung galaxy note 2      husa noreve samsung galaxy note 3       husa noreve samsung galaxy note 4

 

Producatorul francez Noreve ne impresioneaza si de aceasta data prin calitatea deosebita a pielii naturale folosite, precum si a finisajelor premium cu care ne-a obisnuit. Pielea este foarte placuta la atingere, avand un aspect putin stralucitor, imbinandu-se la colturi prin finisaje deosebite. Husa producatorului Noreve este mai subtire decat modelul iMAGNUM de la Piel Frama, oferind insa o protectie asemanatoare in caz de accidente. Modelul de inchidere este prevazut in partea de sus cu un fel de cioc, care printr-o simpla apasare va asigura protectia compacta pentru Galaxy Note.

 In momentul de fata primim precomenzi pentru aceste huse, urmand ca incepand cu luna decembrie sa facem primele livrari. Bucurativa de noul Samsung Galaxy Note si nu uita ca o husa este cea mai buna investitie pentru a mentine acest device ca nou.