Sezonul cald ne inspira in a aduce mai multa culoare in viata noastra. O idee este sa incepem cu echiparea telefonului nostru cu o husa premium, din piele, care nu numai ca ofera protectie, ci si eleganta.

Daca sunteti posesorul unui telefon Samsung S7 Edge, atunci pe site-ul nostru, www.husepiele.ro, veti gasi o gama variata de huse din piele, premium, intr-o diversitate de culori si texturi.

Piel Frama, companie de prestigiu din Spania, care produce huse din piele lucrate manual, va ofera, prin intermediul site-ului nostru, cele mai sofisticate solutii de protejare a telefonului dvs.: huse cu inchidere tip carte sau flip, din piele de orice culoare, cu stanta de crocodil, soparla sau sau piele de baza. Orice dorinta ati avea in materie de protectie a telefonului dvs., prin colaborarea pe care o avem cu compania Piel Frama, va stam la dispozitie pentru o oferta personalizata.

husa samsung s7 edgehusa samsung s7 edge husa samsung s7 edge husa samsung s7 edge

Printre husele Piel Frama pe care le comercializam, veti gasi si cateva huse tip framaslim ce utilizeaza un sistem de prindere a telefonului pe baza de pori de absorbtie, un sistem deosebit si sigur, patentat de Piel Frama, de care clientii nostril sunt foarte incantati.

 husa samsung s7 edgehusa samsung s7 edgehusa samsung s7 edgehusa samsung s7 edge

Din gama produselor Noreve, companie franceză de top în producerea huselor din piele premium, pentru telefonul dvs. Samsung S7 Edge puteti alege huse tip toc de cea mai buna calitate, care imbraca perfect smartphone-ul dvs., oferindu-i protectie pe termen lung si un aer rafinat, precum si huse din piele tip carte si tip flip.

husa samsung s7 edgehusa samsung s7 edgehusa samsung s7 edgehusa samsung s7 edge

In aceasta perioada, oferim reduceri la toate produsele noastre destinate pentru Samsung S7 Edge, deci nu ezitati sa comandati, iar pentru intrebari, ne gasiti la telefon si pe chat.