Noul model de tableta al celor de la SAMSUNG a fost lansat in primavara anului 2015 si se numeste SAMSUNG TAB A 9.7. Desi se doreste a fi un predecesor al modelului TAB 4 10.1, tab a 9.7 este o tableta orientata catre gama de mijloc in portofoliul SAMSUNG.

Cu un design practic si greutate scazuta, noua tableta A 9.7 vine in intampirea cerintelor tinerilor pentru un device dedicat multimedia, cu ecran nu tocmai de ultima generatie.

 Pentru tableta SAMSUNG TAB A 9.7 am pregatit doua modele de huse, ambele de la NOREVE Saint Tropez, huse menite sa protejeze aceasta tableta superba dar sa ofere si o distinctie finisajelor.

 Modelul de husa NOREVE TRADITION este gandita sa fie mult mai simplu de manevrat, fiind prevazuta cu o inchidere foarte practica. Tableta se poate pozitiona pe oblic in 3 pozitii diferite, existand 3 canale unde se opreste coperta. Binenteles ne bucuram de aceleasi finisaje premium ale husei, productie manuala si o calitate superioara a pielii naturale din care a fost lucrata. Mai multe poze gasiti mai jos:

 husa piele samsung tab a 9.7 husa piele tableta samsung tab a 9.7  husa piele tableta samsung tab a 9.7  husa piele tableta samsung tab a 9.7

 

 

Celalalt model de husa NOREVE TRADITION B este gandita mai mult ca o agenda, fiind prevazuta cu fante pentru diverse foi si acte, precum si inchidere clasica pe baza de capsa magnetica. Pe partea din spate cei de la NOREVE au gandit un picior de sprijin in cazul in care doriti sa sprijiniti tableta pe oblic pentru vizionarea de filme sau prezentari.

husa piele tableta samsung tab a 9.7  husa piele tableta samsung tab a 9.7  husa piele tableta samsung tab a 9.7  husa piele tableta samsung tab a 9.7