Incepand cu luna octombrie dam startul reducerilor pentru toate husele dedicate SAMSUNG NOTE 3. Acestea sunt intre 10 % si 15 %.

Samsung Note este un device care deja a facut istorie, iar Note 3 a fost phabletul anului 2013. Pentru acest super-telefon magazinul www.husepiele.ro va oferi clientilor incepand cu luna octombrie reducere la mai multe tipuri de huse existente in stoc, realizate exclusive din piele naturala si lucrate manual. Sa le luam pe rand in functie de producatori.

Piel Frama ofera pentru NOTE 3 seria iMAGNUM, acesta fiind modelul de top al companiei din Spania. La prima vedere o husa robusta, iMAGNUM este, credem noi cea mai buna solutie pentru un device precum NOTE 3 pe termen lung. Concepute in indeea de a oferi protectie maxima, noile huse Imagnum pentru NOTE 3 sunt foarte elegante, se imbina exemplar cu liniile telefonului si nu dau deloc impresia de grosime.  Pretul este redus de la 320 la 280 ron, tva inclus.

note 3 albastra  note 3 rosie note 3 maro

Noreve ne incanta de acesta data cu 3 modele diferite pentru Note 3. Le puteti vedea in detaliu aici: HUSE NOREVE SAMSUNG NOTE 3

Husele tip toc sunt pentru cei ce doresc sa se bucure la maxim de finisajele telefonului si nu au emotii ca-l vor scapa accidental din mana. Liniile de sus ale tocului vin perfect perfect peste marginea lui Note 3 permitand o scoatere usoara prin tragere laterala.

Pentru cei ce folosesc acest telefon mai mult pentru convorbiri husele tip flip de la Noreve sunt cea mai buna alegere. Pielea destul de subtire, perfecta imbinare cu marginile telefonului, acesul la camera, stylus si butoane laterale fac din acest model de husa solutia ideala atat pentru protectie cat si pentru folosire indelunga a telefonului.

 Binenteles, nu putea sa lipseasca din colectia Noreve modelul tip carte. Este o husa potrivita pentru cei ce folosesc foarte mult stylus-ul si prefera utilizarea NOTE 3 mai mult pe post de tableta. Husa este prevazuta cu un picior pe spate care permite pozitionarea oblica pentru o mai buna vizionare a filmelor, aplicatiilor diverse.

note 3 toc note 3 galbena note 3 rosie

 

Spor la cumparaturi!