Foliile Proporta sunt într-adevăr cele mai bune atunci când vine vorba de a oferi protecţie ecranului telefonului vostru! Materialul de plastic din care sunt produse are o claritate extraordinara si protejează ecranul perfect, grosimea este drastic redusa fără a afecta luminozitatea ecranului sau claritatea.

Folie Nokia Proporta Folie HTC Proporta

Aplicarea unei folii de protecţie pentru ecran poate fi dificila uneori, astfel încât fiecare kit PROPORTA contine o panza speciala de curatat ecranul şi un card pentru aplicare (pentru eliminarea bulelor de aer) pentru un montaj  rapid şi uşor.

Caracteristici:

  • Esenţiala pentru protecţia  indelungata a ecranului
  • Previne ecranul de zgarieturi si alte avarii
  • Reduce reflexiile de la lumina soarelui sau alte surse de iluminat
  • Poate fi spălata şi înlocuita
  • Nu numai ca nu afecteaza ecranul de tip touchscreen sau utilizarea stylus-ului dar imbunătăţeşte functiile senzitive ale ecranului
  • Garantat cea mai buna folie de pe piata

Se aplica foarte simplu. Urmariti filmuletul de mai jos:

Pentru protectia carcasei telefonului vostru, puteti sa incercati husele din silicon de la PROPORTA, extreme de elegante si de rezistente, care urmaresc liniile telefonului, permitand accesul la toate comenzile.

In cazul in care v-ati programat o iesire la munte cu prietenii si stiti ca urmeaza sa va prinda ploaia, ca sa fiti siguri ca telefonul nu pateste nimic si nu va lasa la greu, puteti sa-l protejati de vremea rea cu o husa speciala, de la PROPORTA. MORFICA este special creata pentru a tine umezeala departe de telefon, husa fiind impermeabila. Nicio picatura de ploaie nu are cum sa treaca de cusaturile fine, dar rezistente ale acestei huse. Puteti sa o purtati atarnata la gat, pentru a avea acces rapid la telefon, sau in rucsac.

Va recomandam utilizarea acestei huse atunci cand mergeti la munte sau la mare, la piscina, sau cand practicati diverse sporturi. 

 

The wonders of PROPORTA

Intr-un post anterior va spunem ca gama de accesorii PROPORTA, dipsonibila pe noul site www.husepiele.ro, contine pe langa huse din piele pentru telefoane mobile si PDA, si huse pentru laptop, eReader si mp3 player. Sunt mai scumpe, dar merita toti banii. Ca sa va convingeti, iata niste exemple. Pe langa faptul ca sunt ochioase, colorate si moderne, va va proteja investitia si veti fi exprem de placut suprinsi de faptul ca trecerea timpului nu va lasa urme vizibile