Daca sunteti genul de persoana careia ii place sa plece in weekend la munte sau la mare cu cortul sau pur si simplu nu vreti sa aveti grija bateriei telefonului vostru care da semne sa moara in curand, atunci Turbo Charger de la PROPORTA este o investitie buna pentru voi.

Acest produs reprezinta un instrument indispensabil pentru utilizatorii de sisteme mobile ce va permite reincarcarea telefonului, in miscare, de mai multe ori. Conectati pur si simplu orice USB/ micro USB al gadget-ului (telefon mobil, iphone, ipod, Blackberry, majoritatea camerelor digitale, GPS) in Turbocharger si acesta va va incarca dispozitivul de mai multe ori.  Un display cu LED-uri arata nivelul de incarcare. Este un dispozitiv foarte mic ca dimensiune, astfel incat va fi foarte usor de transportat oriunde mergeti.

Recunoastem, pe noi ne-a cucerit din prima acest device, pentru ca iti ofera libertatea de a nu depinde de o priza la care sa-ti pui la incarcat telefonul la fiecare iesire. Speram sa va convingeti si voi de utilitatea acestui Turbocharger!

Detalii tehnice:

  • Incarca oriunde si oricand si orice, de mai multe ori;
  • Vine cu un cablu retractabil si gama de conectori interschimbabili inclusiv 1 x DS Lite, 1 x iPod, 1 x Nokia, 1 x Sony Ericsson, 1 x micro USB şi 1 x Mini USB.
  • LED care arata nivelul de incarcare
  • Capacitate impresionanta de stocare 3400 mAh – suficient pentru a incarca dispozitivile dumneavoastra de mai multe ori
  • Dimensiuni (în cm): 9.8 x 6 x 1,6
  • Se incarca prin cablu USB de la o sursa de curent gen desktop/latop sau prin adaptor priza pentru USB

 

In pachetul produsului se gasesc un cablu retractabil si o gama de conectori interschimbabili inclusiv 1 x DS Lite, 1 x iPod, 1 x Nokia, 1 x Sony Ericsson, 1 x micro USB şi 1 x Mini USB.