Coşul meu

Coşul meu

HUSA PIELE HTC DESIRE 816 FRAMASLIM NEAGRA

-63%

HUSA PIELE HTC DESIRE 816 FRAMASLIM NEAGRA

Husa din piele naturala, confectionata manual, cu un design slim şi maxima accesibilitate pentru toate functiile telefonului HTC DESIRE 816. Aceste caracteristici constituie incununarea experietei de peste 60 de ani a firmei Piel Frama in confectionarea de huse din piele.
Husa piele dedicata HTC DESIRE 816.

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Disponibilitate: În stoc

270,00 RON

100,00 RON

Detalii

Aceasta husa slim din piele dedicata HTC DESIRE 816 este lucrata manual de mesteri priceputi din cadrul companiei PIEL FRAMA. Este lucrata exclusiv manual din piele naturala de cea mai buna calitate, fiind supusa unor controale stricte de calitate si testata inainte de a fi lansata.

Husele FRAMASLIM ofera aceiasi protectie pentru ecranului telefonului precum husele de tip flip si utilizeaza un sistem de prindere pe baza unei suprafete cu pori de absorbtie, pe care se fixeaza spatele telefonului. Poti sa scoti si sa pui telefonul la loc de nenumarate ori fara a strica proprietatile adezive ale sistemului PIEL FRAMA.

 

Caracteristici:

-          husa lucrata manual din piele naturala de cea mai buna calitate

-          design ultra slim si functional

-          permite sa vorbesti la telefon cu husa inchisa peste ecran

-          sistemul de inchidere magnetica nu afecteaza in niciun fel functiile telefonului

-          sistemul de prindere pentru telefon este format din sute si sute de puncte de absorbtie care nu-si pierd proprietatea de fixare in timp