Coşul meu

Coşul meu

Despre noi

                                                                                                                                            Logo HusePiele  

Filosofia noastră        

                                                                                                   

Dacă ai ajuns aici, se pare că avem un lucru în comun: ne plac lucrurile de calitate şi ne dorim să ne protejăm investiţiile, fie că este vorba despre telefon mobil, laptop, mp3 player sau ereader. Era tehnologiei în care ne aflăm a pus la dispoziţia noastră gadgeturi din ce în ce mai sofisticate, care ne permit să fim în legătură permanentă unii cu alţii. Le folosim zilnic şi ne dorim să le păstrăm în cea mai bună formă. Astfel, un rol important în protejarea investiţiei făcute îl au husele din piele pe care le găseşti pe acest site, într-o gamă variată de modele şi culori, în care îţi poţi „îmbrăca” gadget-ul.

Pe lângă rolul de protecţie, aceste huse îţi vor defini personalitatea şi stilul. Noi te ajutăm să fii aşa cum îţi doreşti, punându-ţi la dispoziţie produse de cea mai bună calitate, aduse de la producători de renume pe plan european: PIEL FRAMA (Spania), NOREVE – Saint-Tropez (Franţa) şi PROPORTA (Marea Britanie). Din gama de produse disponibile pe acest site, sigur vei găsi ceva pe placul tău, iar dacă ai nevoie de sfaturi sau informaţii, noi ţi le vom oferi cu cea mai mare plăcere.

În 2009, când am hotărât să lansăm acest magazin virtual, am observat că era o mare lipsă de produse de calitate destinate protejării telefonului mobil în România. Aşa că, deşi era an de criză, am dorit să fim noi cei care aduc un plus de valoare în acest domeniu, sătui de atâtea lucruri prost făcute.

Selecţia producătorilor cu care lucrăm a fost făcută drastic, pe criterii de calitate, renume, mod de lucru, pentru că am dorit să oferim clienţilor noştri aceleaşi lucruri pe care şi noi le căutam: seriozitate şi profesionalism. Sperăm că te vei convinge de credibilitatea motto-ului nostru: „Calitate şi stil” şi că vei încerca produsele noastre.

 

Ne puteti contacta la:

Tel: 0741699549

Mail: [email protected]

Nume firma: SC FUNKY PEOPLE SRL

Cont lei: RO84INGB0000999904822724, ING BANK

Cod unic inregistrare: 34110687

Registrul Comertului: J40/1838/2015 

Capital social: 200 RON