Coşul meu

Coşul meu

 

         Stimate cumparator,

 

         Va felicitam pentru alegerea facuta. Produsul achizitionat corespunde standardelor de calitate cele mai inalte, iar intretinerea lui corespunzatoare va va furniza satisfactie maxima. Produsele sunt fabricate conform normelor europene de calitate si certificate de producatori.

         TERMEN DE GARANTIE: 6 LUNI de la data vanzarii

1.      CONDIŢII DE GARANTIE

 

1.1  Durata garantiei pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.husepiele.ro este mentionată mai sus.

1.2  Garantia se deruleaza de la data vanzarii produselor.

1.3  Garantia acopera produsul si toate partile sale componente, intelegandu-se prin aceasta repararea sau furnizare gratuita a oricarei piese care reprezinta defecte de fabricatie sau inlocuirea totala a produsului.

1.4  In cazul in care se constata defectiuni datorate exploatarii incorecte a produsului, beneficiarul va suporta contravaloarea pieselor inlocuite si taxelor de livrare a produsului.

1.5. In cazul in care produsul prezinta orice fel de defectiune de productie, acesta va fi inlocuit in mod gratuit.

1.6. Impreuna cu cererea de garantie, la fiecare solicitare trebuie prezentata si factura de achizitie a produsului.

1.7.  SC FUNKY PEOPLE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru defectiunile cauzate de oricare din produsele achiziţionate asupra dispozitivului electronic pentru care a fost cumparat.

 

2.    GARANTIE SE OFERA

- pentru toate articolele cumparate de pe site-ul www.husepiele.ro, oferim o garantie de 6 luni de zile de la data cumpararii, in conditiile respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos.

 

       Husele  cu fetele din piele naturala cu suprafata lucioasa se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema  la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa. Husele cu fete din piele naturala se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau cu ajutorul unei perii cu peri moi. In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor din piele.

 

       Conditii în care garantia devine inaplicabila sau nula:

- uzura morala si uzura fizica normala a produsului

- decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursă puternica de căldura, umiditate, transpiratie, ploaie, zapada, etc.)

- deteriorari ale produsului în urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

- defecte produse de transportul, manipularea și depozitarea in condiții improprii (temperatura și umiditate excesive, transpiratie, socuri termice - variatii de tip cald / rece, imersare, etc.)

- defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat și proiectat

- interventia, repararea sau modificarea facuta de personae neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

- deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (rupere, agățare, lovire, zgariere, scapare etc.), animale de companie, rozatoare și alți daunatori cum ar fi cei chimici

- întretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

 

        Nu fac obiectul garantiei, nefiind considerate defecte de fabricatie:

- particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferențe de culoare, semne caracteristice si neregularitati - tocmai acest lucru arata autenticitatea și calitatea pieilor din care sunt confecționate

- micile neregularitati și imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual

- pieile care au  fost ceruite și lustruite manual: în acest caz pielea continua sa se “uzeze” în mod natural - escoriațiile de culoare de la suprafața pieilor reprezintă un efect intenționat care are loc doar după purtare și tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

 

          In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei HUSEPIELE la [email protected], iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respective si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.