Coşul meu

Coşul meu

Livrare produse

 

Dupa ce ati efectuat o comanda, veti fi contactat telefonic de unul din angajatii nostri care va va comunica detaliile livrarii.

Majoritatea produselor se livreaza din stoc in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Costurile de expediere sunt suportate de dumneavoastră şi sunt incluse în formularul de comanda. 

Pentru produsele unde exista mentiunea " acest produs beneficiaza de livrare gratuita prin Fancourier" livrarea este gratuita.

Pentru restul produselor exista urmatoarele tarife:

1. Livrare cu Posta Romana costul este de 10 RON inclusiv TVA.

Aceasta metoda de livrare este folosita exclusiv pentru acele localitati care nu se afla in aria de acoperire Fan Courier.

Coletul trimis prin Posta Romana va ramane 7 zile la oficiul postal de care apartineti inainte sa se intoarca la noi; daca nu ati primit avizul in 3 - 4 zile de la livrare, va rugam sa mergeti in timp util cu buletinul/cartea de identitate la oficiul postal.

 

2. Livrare Curierat Rapid FANCOURIER:

- Taxa unica de 14 ron inclusiv TVA* - livrare in 24 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii, daca se comanda pana in ora 16:00

 * Tarif valabil pentru orasele aflate in aria de acoperire a firmei de curierat FANCOURIER si pentru care nu se percepe tarif pentru kilometri suplimentari. 

 

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului.

La livrare produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:

- factura fiscala in original

- certificat de garantie.