Coşul meu

Coşul meu

Politica de returnare

POLITICA DE RETUR

 

Toate produsele noastre prezintă o garanţie de 6 luni de la data cumpărării. În cazul în care produsele prezintă defecţiuni din fabrică, ele vor fi înlocuite. În schimb, produsele care prezintă defecţiuni ca urmare a manipulării necorespunzătoare a produsului,  nu mai intră în responsabilitatea noastră. De accea, te rugăm să te informezi cu privire la produsele pe care le achiziţionezi de pe site-ul nostru şi să le foloseşti corespunzător.

Politica noastră de retur este de 14 zile de la data cumpărării produsului. 

 

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Dacă te-ai răzgândit sau produsul achiziţionat nu este pe măsura aşteptărilor tale, atunci poţi să ni-l trimiţi înapoi în termen de 14 zile.  Pentru a accepta produsul înapoi, asigură-te că este într-o stare perfectă, în ambalajul original, prezentând toate etichetele şi accesoriile care însoţesc produsul. Este necesară şi dovada echiziţiei – factura în copie.  Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse la comanda, aceastea sunt semnalate pe site prin  mesajul la comanda (2 -3 saptamani). 

 

Conform legislatiei in vigoare dreptul de retur nu se acorda Persoanelor Juridice.

Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (Ord. nr. 130/2000), intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.


În cazul în care nu se respectă toate condiţiile de mai sus, husepiele.ro nu va primi produsul înapoi şi nici nu te va despăgubi.
Husepiele.ro nu se face răspunzătoare de coletele pierdute pe drumul către noi.


SCHIMBURI


Dacă din diverse motive doreşti să schimbi produsul cumpărat cu altul de pe site-ul nostru, te rugam sa ne contactezi telefonic pentru a stabili detaliile.