Coşul meu

Coşul meu

Termeni si conditii

 Termeni si conditii de utilizare ai site-ului www.husepiele.ro

 

1. Acord al utilizatorului

 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare inainte de a accesa acest site de comert electronic.

 

Informatiile continute in acest site sunt proprietatea SC FUNKY PEOPLE SRL si a furnizorilor sai, fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea fara dreptul de utilizare, obtinut in scris, a oricarui element se pedepseste conform legii. Prin accesarea acestui magazin acceptati termenii şi conditiile de mai jos. Proprietarul magazinului are dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare.

 

 

 

2. Neangajarea raspunderii

 

SC FUNKY PEOPLE SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 

SC FUNKY PEOPLE SRL  nu este responsabila pentru:

 

 - pagubele, accidentele sau defectiunile produselor cumparate din acest magazin produse prin utilizarea acestora.

 

 - diferentele de culoare, nuanta, accesorii sau alte detalii ale produselor prezentate. Toate produsele sunt lucrate manual, astfel incit apar mici diferente intre aceste caracteristici.

 

 - imposibilitatea de a onora o comanda datorita epuizarii stocului sau a unor greseli ce pot aparea pe site (pret, descriere)

 

 - intarzierea livrarii comenzii de catre furnizorul de servicii de curierat

 

 - distrugerea, deteriorarea sau pierderile survenite in timpul transportului pana la destinatar, acestea fiind responsabilitatea furnizorului de servicii de curierat

 

  - informatiile incorecte sau eronate furnizate de catre cumparator. Datele de identificare pot fi corectate oricand de catre utilizator, prin accesarea contului personal.

 

 

 

 3. Retur

Consumatorul (PERSOANA FIZICA) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Conform legislatiei in vigoare dreptul de retur nu se acorda Persoanelor Juridice.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la primire , fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Costurile care revin clientului sunt cele de returnare directa a produselor (O.G. 34/2014)

 

Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse la comanda, aceastea sunt semnalate pe site prin  mesajul "Disponibilitate -  la comanda (2 -3 saptamani)."

 

Rambursarea sumelor platite de catre client se va face cu respectarea prevederilor legale, in termen de cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator (O.G. 34/2014).

 

Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune – morale sau materiale – peste valoarea sumelor platite pentru comanda / comenzi.

 

Produsele vor fi returnate in ambalajul original, cu componentele sau accesoriile primite la cumparare. Obiectele trebuie sa aiba aspectul identic cu cel avut la primirea lor si, dupa caz, sa aiba sigiliile intacte sau sa nu prezinte urme care sa ateste operatiuni interzise de fabricant sau furnizor asupra produselor.

 

In cazul in care produsele returnate prezinta urme de uzura, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa sau de diverse produse de intretinere, ne rezervam dreptul de a decide asupra acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului in functie de prejudiciile aduse. In situatia unor returnari repetate, ne rezervam dreptul de a refuza returul.

 

 

 

4. Termen de livrare

 

Livrarea se face prin Posta Romana sau Curierat rapid, cu plata ramburs.

 

Pentru produsele existente in stoc, termenul de livrare este intre 1 si 5 zile lucratoare, functie de serviciul de livrare ales. Termenul de livrare poate fi marit in mod exceptional din cauza unor factori exteriori: conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.

 

Magazinul nu are nici o responsabilitate pentru respectarea acestor termene.

 

 

 

5. Accesarea site-ului

 

Utilizatori neinregistrati – acestia au acces pentru vizitarea sectiunilor site-ului, dar nu au posibilitatea de a comanda produsele prezentate.

 

Utilizatori inregistrati – completeaza un formular cu informatii de identificare, sunt inregistrati in baza de date, automat la Newsletter si pot comanda produsele prezentate. Inscrierea este gratuita. SC FUNKY PEOPLE SRL  garanteaza confidentialitatea datelor personale ale utilizatorilor inregistrati si se obliga sa nu le foloseasca decat in conformitate cu legislatia in vigoare. Prin utilizarea site-ului, vizitatorii sunt responsabili pentru pastrarea confidentialitatii contului si a parolei de acces, ca si pentru toate activitatile care au loc prin folosirea acestora. Informatiile furnizate la inregistrare vor permite:

 

 - identificarea utilizatorilor serviciilor SC FUNKY PEOPLE SRL ;

 

 - transmiterea informatiilor necesare utilizatorilor pentru confirmarea comenzii;

 

 - contactarea utilizatorilor pentru probleme de relatii cu clientii, daca este cazul.

 

 

 

6. Servicii

 

 -  fiecare produs are o scurta descriere si pretul afisat in lei, fiind insotit de imagini.

 

 -  inainte de a cumpara, utilizatorii pot vizualiza valoarea finala a tranzactiei exprimata in lei. 

 

 -  utilizatorul are posibilitatea de a reveni la formularul de comanda si de a modifica numele, adresa de livrare, numarul de telefon, precum si unele optiuni.

 

 -  comenzile vor fi confirmate prin trimiterea unui mesaj automat in contul de posta electronica indicat de utilizator.

 

 -  comenzile vor fi validate dupa confirmarea telefonica la numarul de telefon indicat de utilizator in formularul de comanda sau prin email.

 

 -  comanda va fi expediata in termen de 1 - 2 zile lucratoare de la data de validare.

 

 -  comenzile primite in zilele de weekend si de sarbatoare vor fi procesate incepand cu prima zi lucratoare.

 

Comanda este considerata contract si se supune prevederilor legale. Comenzile plasate de clientii care nu au ridicat coletele prin Posta Romana sau curier rapid vor fi automat anulate, dupa caz, se va cere efectuarea platii in avans!

 

 - Cumparatorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii, prin accesarea contului propriu, acestea fiind pastrate pe server.

 

 - Orice solicitare din partea clientilor va fi procesata si / sau comunicata spre rezolvare celor abilitati in timpul cel mai scurt.

 

 

 

7. Litigii

 

Prin utilizarea site-ului www.husepiele.ro - vizitare sau cumparare produse – utilizatorul se declara de acord cu “Termenii si conditiile de utilizare” de mai sus. Orice disputa care ar putea aparea intre utilizator si SC FUNKY PEOPLE SRL  sau furnizorii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta cale este epuizata, disputa va fi solutionata in instanta, conform legislatiei romane in vigoare.

 

 

 

Este interzisa copierea sau reproducerea informatiilor/modelelor continute pe site fara aprobarea scrisa a autorilor.