Coşul meu

Coşul meu

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 2  PIEL FRAMA iMAGNUM ROSIE

HUSA SAMSUNG GALAXY NOTE 2 PIEL FRAMA iMAGNUM ROSIE

Husă din piele naturală, confecţionată manual, cu un design deosebit şi maximă accesibilitate pentru toate funcţiile SAMSUNG NOTE 2, oferind protecţie îndelungata pentru telefon. Aceste caracteristici costituie materializarea experieţei de peste 60 de ani a firmei Piel Frama, SPANIA, în confecţionarea de huse din piele.

Dedicată SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100.

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Disponibilitate: La comandă (2-3 săptămâni)

340,00 RON

Detalii

Modelul iMAGNUM este modelul de top al companie PIEL FRAMA si constituie, credem noi, husa perfectă pentru telefonul tău. Imbracat in aceasta husa slim, telefonul mobil este protejat foarte bine. In plus, ofera accesibilitate maxima la ecranul mare. La inchidere, telefonul sta ca intr-o carapace compacta, fara sa mai fie nevoie sa asezi capacul stanga-dreapta. Finisarea este foarte buna. Partea de jos are marginile stranse spre interior, astfel incat atunci cand pui telefonul, il tine fix acolo. Aceste margini, dupa fixarea telefonului, ajung sa fie in prelungire cu cele ale capacului husei, imbracand telefonul estetic si oferindu-i protectie 100% compacta, fara sa mai fie nevoie sa asezi capacul stanga-dreapta.

Caracteristici: ● produsă exclusiv în SPANIA de compania PIEL FRAMA ● husa eleganta produsă din piele naturala, lucrată manual ● husa este cusută pentru a se potrivi perfect SAMSUNG NOTE 2 ● decupaje laterale pentru buton volum, căşti, cablu încărcare şi camera foto ● protecţie pentru ecran în caz de accidente, prin flip prevăzut cu întarituri Cu siguranţă nu e cea mai ieftină husă pentru telefonul tău, dar garantat are calitatea cea mai bună şi se potriveste perfect, pentru ca husa este cusută de mână, pentru a crea o formă care să se îmbine perfect cu liniile telefonului pentru care a fost creată. Dedicată SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100.